Taube på nytt sätt med West of Eden


Vi har den stora glädjen att presentera West of Eden på Skebopubens scen lördagen den 23 oktober. Senast de var här gjorde de stor succé med sin medryckande och skickligt framförda musik.
Den här gången blir speciell. West of Eden har nämligen utkommit med en ny skiva, som är en musikalisk resa över Nordsjön där den irländska och brittiska folkmusiken får färga Evert Taubes älskade låtar i nya, spännande tolkningar.

Pandemirestriktionerna tas ju bort nu. Men pandemin är inte över. Vi kommer att öka maxantalet för besökare, men försiktigt. Vi lägger ut 75 biljetter till försäljning. Vi kommer även fortsättningsvis ha plexiglas i entré och bar, handsprit finns tillgänglig och vi uppmanar alla att stanna hemma vid symptom. I lokalen sprider vi på oss så gott det går. Vi hoppas att alla respekterar denna policy.

Inträde 200 kr. Kom ihåg att du måste bli medlem i Skebobruks kulturförening för att komma in. Det kostar 120 kr per kalenderår (20 kr för ungdomar under 18 år). Inträde och medlemskap fixas bäst på vår här på vår hemsida.

Vi serverar mat. Kvällens meny:
Förrätt: Grön ärtsoppa med pepparrotscreme, 50 kr
Huvudrätt: Italiensk pubtallrik. Pasta med kallskuret, oliver och ost, 100 kr
Efterrätt: Chokladtårta med glass, 50 kr
Matbeställningar måste vara oss tillhanda senast onsdag 20/10. 
Maila till eva.rytterlund@gmail.com. Betalning sker på plats.

Insläpp för matgäster från kl. 18.30. Övriga kl. 19.00
Musiken börjar kl. 20.00.

Hjärtligt välkomna!

Inga kommentarer: