Roslagens Matbolag erbjuder julinspirerad trerätters meny i Smedjan lördagen den 5 december.
Endast ca 60 platser så det är först till kvarn som gäller.
Förrätt:
Roslagstapas. Tre sorters sill och två sorters lax, serveras med rökt majonnäs, prästostpaj samt picklad rödlök.
Varmrätt:
Helstekt Oxfilé serveras med en potatiskaka smaksatt med rökt sidfläsk och örter samt en mustig Sky med smak av jul.
Efterrätt:
Mjölkchokladterrine med en vit chokladcreme samt pepparkakssmul.
Till middagen serveras även smör och bröd. Efter middagen bjuds det på underhållning.
Pris 395:- inklusive välkomstdrink och kaffe på maten. Fullständiga rättigheter.
Tid/plats: Smedjan lördag 5 decembar kl 19:00.
OBS! All mat förbokas på: roslagensmatbolag@gmail.com senast den 23 november.
Betalning sker på plats.
Välkomna!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar