Den fantastiska duon Lise och Gertrud.

Den fantastiska duon Lise och Gertrud.
Lördagen den 7 mars. Och då händer det stora saker i Skebobruk. Då får Skebopuben nämligen besök av den fantastiska duon Lise och Gertrud. Två härliga röster och en cello, som fyller lokalen med en innerlig värme.

Dessa kvinnor var här även förra året och inför en knökfull pub gjorde de ett succéframträdande. Så på mångas begäran: Här kommer de än en gång.
Ibland sjunger de ett knippe favoritlåtar från när och fjärran. Ibland hyllar de Eva Dahlgren eller Marie Fredriksson. Ibland blir det en mix. Vi kan tryggt se fram emot ett förnämligt framträdande.
Alltså: Lördagen den 7 mars kl. 21. Portarna öppnar kl. 20. Biljetter à 200 kr finns att boka på här hemsidan. Eventuellt överblivna biljetter säljs i entrén.

Köket erbjuder följande meny:
Förrätt: Crêpes med svampstuvning, 50 kr
Huvudrätt: Saffransdoftande fisksoppa med vitlöksbröd, 100 kr
Efterrätt: Fruktsallad med glass
Mat bokas senast onsdagen den 4 mars till lind.lilian@yahoo.se. Betalas i entrén vid ankomst. Vi önskar att våra matgäster kommer redan kl. 20.

Skebobruks kulturförening har inget eget program för den Internationella kvinnodagen söndagen den 8 mars. I stället rekommenderas ett besök i Biograf Rosen i Hallstavik, där Dagslända ger gratiskonsert till förmån för kvinnojouren Snäckan i Norrtälje. Öppet från kl. 13.30 med fikaservering. Konserten börjar kl. 14.00. Talare från kvinnojouren samt från Enheten mot hot och våld i nära relation. Välkommen!

Skebobruks kulturförening håller sitt årsmöte i puben lördagen den 4 april kl. 11.00. Mer information kommer.

Inga kommentarer: