Årets sommar i Skebobruk

Trots att restriktionerna sakta men säkert mildras, tvingas vi ställa in även årets upplaga av Sommarnattens toner. Begränsningarna i antalet besökare gör att vi svårligen kan få det hela att fungera på ett tillfredsställande sätt. Nu får vi lägga all kraft på att komma tillbaka 2022!

I stället planerar vi nu för något alldeles nytt under helgen 30/7, 31/7 och 1/8:  Skebobruks musikfestival!

Det blir en minifestival med artister som vi tror ska tilltala såväl vår pubpublik som besökarna på Sommarnattens toner. Denna festival kommer att hållas i puben, med servering i Smedjan. Eftersom vi bara kan ta in 50 personer, kommer artisterna att ge två konserter samma kväll. Artistbokning pågår och kommer att meddelas snarast.

Vi kommer inte ha några musikkvällar i puben före Skebobruks musikfestival. 

Föreningen kommer inte att hålla i något midsommarfirande i år heller. Vi kan inte ta ansvar för att genomföra aktiviteterna på ett säkert sätt.

Renoveringen av vår fastighet pågår för fullt. Om någon är intresserad att hjälpa till, mycket eller bara lite, är det bara att ringa Mikael Anehorn, 072-7016406.

Boka (!) gärna in 14 juli. Då har vi "Bokens dag" i Skebo. Bokbussen kommer att stå på parkeringen vid puben mellan kl. 17-20 och personalen kommer att informera om verksamheten. Malin Berglund och Rolf Hedin kommer att spela och sjunga från vår nyrustade utescen. Föreningens bokcirkel kommer att inviga sin "bokhylla". Som om detta inte vore nog får vi kanske tillfälle att också "inviga" herrgårdens nya bokhäck.

Även om vi försöker genomföra ett antal arrangemang så får vi ta nystarten lite försiktigt. Vi kommer att hålla er informerade om allt som kommer att hända.

Vänligen

Styrelsen för Skebobruks kulturförening

Inga kommentarer: