Ljusvandring

Inte oväntat, men likafullt glädjande, kan vi meddela att lördagens spelning med Kent Wennmans Rockabilly-Kvartett är utsåld. 

Ni som har biljetter vet väl att det också krävs medlemskap i Skebobruks kulturförening, eller hur? Om inte, så kan ni fixa det i entrén, 120 kr. Eller också via Visit Roslagen. Medlemskap som betalas i december gäller för hela 2022. 

Eftersom pandemin fortfarande är en realitet, vet vi av erfarenhet att nya bestämmelser eller rekommendationer kan komma snabbt och överraskande. Skebopuben följer gällande bestämmelser. Eftersom vi tar in färre än 100 besökare har vi inget krav på vaccinpass. För allas hälsa och säkerhet förutsätter vi dock att alla har vidtagit de försiktighetsåtgärder som står till buds.


Årets ljusvandring går av stapeln söndagen den 12 december kl. 15.00-17.00. Skebobruks kulturförening samarbetar med Skebobruks museiförening och Skebo Herrgård. Med utgångspunkt från Skebopuben går vandringen längs Brobyvägen förbi Stallet till de stora granarna i herrgårdsparken, där Kalle och Kristina tar emot. Därefter tillbaka samma väg mot Gjuteriet, förbi Smedjan, över bron, där museiföreningen har servering vid elden. Sen kan man avsluta med att, från Herrgårdsbron, njuta av marschallerna längs forsen. Vid puben kan man fixa medlemskap.

Hjärtligt välkomna!

Inga kommentarer: