Lise och Gertrud INSTÄLLT

Vi har tyvärr just nåtts av beskedet att Lise och Gertrud ställer in fredagens båda spelningar i Skebopuben under Skebobruks musikfestival på grund av sjukdom. Vi beklagar detta, men det är bara att göra det bästa av läget.

Visit Roslagen kontaktar alla som köpt biljetter och erbjuder nytt datum (fredagen den 20 augusti kl. 18.00 och 20.00), alternativt pengarna tillbaka.

Skebobruks kulturförening kommer också med ett specialerbjudande till alla som drabbas. Visit Roslagen berättar mer om detta.

Serveringen i Smedjan kommer att vara öppen enligt planerna, dvs kl. 15.00-21.00. I Smedjan kan man också njuta av en konstutställning. Det är Göran Wiik som ställer ut sina alster. Och för att något ändå ska hända musikaliskt under fredagen, så kommer Dagslända att spela på de utsatta konserttiderna, alltså kl. 16.30 och 19.00. Dessa spelningar är gratis!

Det finns i skrivande stund ett fåtal biljetter kvar till Åsa Jinder på lördag kl. 16.30 och 19.00. Likaså finns det stora möjligheter att lyckas få biljetter till Margareta och Jan Bengtson på söndag. Gå in på föreningens hemsida eller direkt på Visit Roslagen!

Välkommen till Skebopuben!

Inga kommentarer: