Skebobruks musikfestival

Fredagen den 30 juli 2021 inleds den nystartade Skebobruks musikfestival. Kl. 17.30 och kl. 19.00 ger Lise & Gertrud två konserter inför en liten publik på 50 personer per konsert. Dessa konserter är redan utsålda.

Men misströsta inte!
Lördagen den 31 juli vid samma klockslag spelar Åsa Jinder, också i Skebopuben. Denna fantastiska riksspelman, kompositör och författare har tidigare spelat i Skebopuben för utsålda hus. Med sin nyckelharpa har Åsa Jinder blivit älskad för melodier som Av längtan till dig och Stilla ro och nära. Kända sångerskor som Cajsa Stina Åkerström och Margareta Bengtson har sjungit de vackra melodierna. Missa inte chansen att få uppleva detta!
Inte heller söndagens artister går av för hackor. Den 1 augusti får vi nämligen celebert besök av just Margareta Bengtson och hennes bror Jan Bengtson. De lovar att bjuda på ett musikaliskt smörgåsbord bestående av såväl populärmusik som några av den klassiska musikens pärlor. Margareta är förutom sångerska också harpist. Hon var en gång medgrundare till The Real Group och har medverkat i Sommarnattens Toner. 

Jan är en av Sveriges främsta flöjtister och var under en tid förste flöjtist i Kungliga Hovkapellet. Han spelar också med Benny Anderssons Orkester, Svenska Lyxorkestern och Svart-Leffes kapell.

Detta kommer att bli två magiska konserter!
Biljetter till Åsa Jinder på lördagen samt Margareta och Jan Bengtson på söndagen finns att boka på hemsidan. Det går också bra via Visit Roslagen, Turistbyrån. Varje konsert varar ca en timme och kostar 220 kr. Det blir intim stämning i och med att vi bara tar in 50 personer per konsert.

Hjärtligt välkommen till Skebobruks musikfestival!

Inga kommentarer: