NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

Kajsa Grytt

gästade vår lilla pub lördagen den 14 februari. Kajsa Grytt sjöng egna visor helt solo på trubadurvis. Bjöd även på lite musik från sin långa karriär som ”Tant Strul”, ”Kajsa och Malena”, samt ”De missanpassade”.

OBS Puben är öppen alla lördagar från 20.00, men då kan det vara lite tunnsått om inget uppträdande utlysts. Men man kan komma och bara ta en öl och snacka lite skit i baren, eller varför inte ta tillfället i akt att få vara trubadur?
Hjärtligt välkomna åter.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Bengt & Co,
Efter knappt några besök på Pub'en f.å.inledde vi 2009 med Kajsa Grytt-kvällen. Måttligt engagerad publik tyckte jag och vilket hon säkert fick vibbar av. Räknade in 30 pers i publiken - förmodligen delvis p.g.a. krock med Melodi.....men med tanke på all förhanspublicitet i NT o i Björn kulturchefs utskick till hans mejling lista osv var ju besökarsiffran bedrövlig. Undrar om inte hänvisningen till 'medlemsskapskravet' i notiser tätt inpå evenemangen blir extra begränsande - på 3-4 dar hinner man ju inte få medlemskort även om man omgående gör en beställning via Pg. Skulle det inte gå att utforma en omgående utskrift av ett medlemskort(1) om man gör en betalning med bankkort eller alt.(2) att man kan använda en betalningsutskrift av en betalning via I-net där ju mottagaren och vad betalningen avser registreras.

Skebopuben sa...

En utskrift eller ett kvitto på din betalning duger utmärkt. Går inte det att fixa så får vi ju lita på att ni är ärliga och inte lurar denna förening som ju är helt idiell. Men något mer avancerat kan nog bli svårt att fixa, tack för inlägget jag ska ta upp detta på hemsidan tills nästa evenemang.
Mvh Bengan

Anonym sa...

Hej och tack för lördagkvällen med Kajsa Grytt.
Jag tror att en ytterligare anledning till publikbortfall ibland är att evenemangen ligger för tätt. Folk har annat att göra också...även om det är jättetrevligt på puben.

Anonym sa...

Hej,

undrar över pubens inställning till nya gäster.
Jämlika medlemmar i kulturförening och så. Fick känslan av att göra intrång i en klan.

Tänker ni kring nya ansikten och om ni kan välkomna dem.

Första besöket blev nog det sista, tyvärr.

Skebopuben sa...

Ja du Marie vi skiljer inte på folk, alla är välkomna men någon speciell välkomstceremoni har vi väl inte, det är nog mer upp till var och en att typ mingla runt i så fall för att skaffa nya bekantskaper.

Vi som ofta går dit blir ju mer bekanta och i dina ögon kanske det framstår som om vi vore en stor ”klan” men så är inte fallet. Själv är jag inte hej och du med alla medlemmar men efter några års besök så lär man känna nya ansikten fortfarande.

Jag tycker absolut inte att du ska ge upp utan komma någon gång igen, det var kanske ingen höjdarafton i lördags men det kommer jag lovar, lite publik tyvärr och då blir det gärna lite seg stämning. Den bästa kvällen i vårens program tror jag blir 18 april ”Domestic Bumblebees” med en blandad publik i alla åldrar, men då gäller det att förköpa för jag tror och hoppas att det blir helt utsålt.

Anonym sa...

Hej!
Jag tycker att man också ska satsa på att gå till puben de övriga lördagarna när det inte är underhållning utan mer lite av "ljugarkväll" runt bardisken. Som ny besökarare är det då kanske lättare att komma i kontakt och prata med folk.
Det verkar ju finnas ett stort behov av att bara prata - och dricka öl.