NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

Nu händer det mycket i Skebobruk...

I morgon, lördag 24/7, släpper vi biljetterna till Janne Schaffer och Björn J:son Lindh. De spelar i Skebopuben fredagen den 6 augusti kl. 19.30.
Observera att det är en fredag samt att det är öppet för alla. Ingen bar, inget medlemstvång. Biljetter säljs i morgon på Skebobruks Hemvändardag. Från söndag fortsätter försäljningen som vanligt på macken. En biljett kostar 150 kr. Det blir en stämningsfull konsert med musiker i yppersta världsklass.
Hemvändardagen, ja. På lördagen 24/7 är det dags igen. Ett samarbete mellan Museiföreningen, Kulturföreningen och Skebo Herrgård. Kom och ta del av alla aktiviteter! Du kan delta i seminariet om kvinnorna i vallonbrukssamhället. Viksbåten bjuder på turer på Närdingen. Du kan handla av alla duktiga hantverkare. Det blir massvis av musik, både med lokala artister och KINGEN, känd från Så ska det låta. Du kan få massage och du kan handla från Skebokött. Och så finns det fika och mat både på Herrgården och vid puben. Invigning kl. 11.00 och sen håller vi på till 16.00. På kvällen är det utklädningsfest, som vanligt. Vi samlas vid grindstolparna vid Skebo Alléväg och går till levande musik genom samhället till dansbanan. Kingen spelar på puben kl. 21. Det blir garanterat svängigt. 100 kr kostar inträdet. Som hittat!

Vi ses på Hemvändardagen! Rolf Hedin

Inga kommentarer: