NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

Ewert Ljusberg 24 mars

Hej alla medlemmar och andra intresserade!
Först vill jag påminna om att biljettförsäljningen till Ewert Ljusbergs framträdande är i full gång. 120 kr kostar biljetten och man bör nog se till att man handlar i förköp för att vara säker på att få plats. Macken i Skebo säljer förköp.
Ewert är ju en av landets bästa och mest erfarna vissångare. Han är också en fantastisk estradör med roliga historier och dråpliga skrönor. Du kan därför se fram emot en underhållande kväll. Inte för inte kallas han "visbrytare" och "dunderhållare". Fortfarande är han dessutom president av Republiken Jämtland, så det är nästan en statschef vi har den äran att se på vår scen.
Välkommen till puben i Skebobruk lördagen den 24 mars kl. 21.


I lördags, den 10 mars, hade Skebobruks Kulturförening årsmöte. För din kännedom kan vi meddela att du. förutom de sedvanliga musikkvällarna på puben, kan se fram emot några speciella arrangemang i sommar.

Lördagen den 2 juni blir det ett jogginglopp kallat "ÖL-ruset" eller en promenad kallad "BÄRSärkargången. Motion kombinerad med ölprovning. Midsommarafton den 22 juni traditionellt firande.

Lördagen den 21 juli Hemvändardag med sedvanlig utklädningsfest.

Fredag 20 juli - Söndag 22 juli kammarmusikfestivalen Sommarnattens toner, som i år helt och hållet äger rum i Skebobruk och där vår förening tar aktiv del.
Styrelsen har följande utseende: Rolf Hedin (ordförande), Carin Frössling (sekreterare), Stefan Ekedahl (kassör), Marie Dahl, Olle Johnsson, Carina Lindblad, Jan Lindstedt och Lars Östman.
Medlemsavgiften är fortfarande 100 kr per kalenderår. Den har varit oförändrad sedan starten i mitten av 80-talet! Men alla de som tycker att avgiften är alldeles för låg kan med fördel skaffa stödmedlemsskap à 500 kr. Då ingår två valfria entréer.
Vänliga hälsningar
Rolf
PS. En ändring i programmet: SLOWMAN flyttar sin spelning från den 26 maj till den 2 juni. OBS!

Inga kommentarer: