NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

Alexa James, Roryn Parti & Hemvändardagarna 21 juli‏

Nu på lördag släpps biljetterna till de spännande amerikanska artisterna Alexa James och Roryn Parti. De framträder lördagen den 21 juli kl. 21. Endast 120 kr. Gå gärna in på deras respektive hemsidor och lyssna. Förköp som vanligt i macken.

Ja, lördagen den 21 juli blir en aktiv dag. 
Då är det nämligen också dags för Skebobruks Hemvändardag igen. Mellan kl. 12-15 kommer mycket att hända. Mer information kommer. 

Och så är vi ju inblandade i Sommarnattens Toner, den klassiska musikfestivalen som går av stapeln i Orangeriet i Skebobruk fredag 20 juli, lördag 21 juli och söndag 22 juli. Konserter varje dag kl. 15 och 19.30. Kolla programmet på www.sommarnattenstoner.se. Biljetter finns att köpa på Turistbyrån i Norrtälje, i Hallstaviks Bokhandel och på Skebo Herrgård. Enskilda konserter kostar 200 kr. festivalpass (6 konserter) 1000 kr. Högklassiga artister! 


Vi har ju utlovat att ni ska kunna köpa biljetter på hemsidan snart, men så här i semestertider har vi inte systemet helt klart än. Men det kommer, och när det kommer så kommer det att bli bra. För dig och för oss.   Trevlig sommar! Rolf

Inga kommentarer: