NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

Sköna maj i Skebo!‏


Det händer (som vanligt) mycket i Skebo. Här har du några saker att lägga på minnet:
  1. Lördag den 11 maj är det BYLOPPIS utanför Smedjan. Fullt med bord, mycket till salu. Och naturligtvis finns det fika med hembakade läckerheter. Start kl. 10 och slut kl. 14.
    Hjärtligt välkomna!
  2.  Lördagen den 18 maj går det nu traditionella motionsloppet ÖLRUSET och den lika traditionella motionspromenaden BÄRSÄRKAGÅNGEN av stapeln med start och mål vid puben. Här snackar vi lopp som inte kräver så mycket träning, men desto mer nyfikenhet. Motion blandad med ölprovning kan inte bli fel! 200 kronor kostar det och Kulturföreningen kan i bästa fall tjäna en liten slant på att vi alla har roligt. Vi startar vid puben kl. 16. (Det blir en liten frågesport längs vägen som extra bonus.) Ingen tidtagning, ingen tävling. För att vi ska veta ungefär hur många som kommer, var snäll och meddela undertecknad via sms 073-5767777 eller mail rolf.hedin@norrtalje.se .
  3. Kl. 21 lördagen den 18 maj står Niclas Frisk Acoustic Deli på pubens scen. Förhandslyssna gärna på myspace, youtube eller spotify. Bakgrundsläsning av mästa märke hittar du här:

150 kronor tar vi för denna unika spelning. Vi ses! Boka på hemsidan www.skebobrukspub.blogspot.com .
Vårhälsningar Rolf

Inga kommentarer: