NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

Blues med Lisa Lystam Trio lördag 15 februari plus mycket annat‏

Här en filmsnutt från Lisa på Skebopuben.

Hej alla medlemmar!
Efter Skrotkulturen och vår egen After ski är det nu dags att samla folk till lördagens bluesafton.


Lisa Lystam, den unga bluessångerskan, med sin trio.
Fredrik Karlsson spelar gitarr och världsmästaren Micke Fall spelar munspel. Eventuellt utökas trion med en slagverkare på litet batteri.
Lisa fick fantastiska recensioner efter sommarens olika festivaler. Så nog kan vi se fram emot en härlig kväll... Alltså: Lördag 15 februari kl. 21. Vi öppnar kl. 20, som vanligt. 120 kr. Biljetter finns i macken och via hemsidan www.skebobrukspub.blogspot.com


Lägg också redan nu följande datum på minnet: 
Lördagen den 8 mars kl. 11.00 har vår förening årsmöte. Förutom sedvanliga ärenden som val av styrelse, ekonomi, framtidsplanering mm, så ska vi också fatta beslut om de nya stadgarna (se förslaget nedan). På det extra årsmötet i september antogs de nya stadgarna, men det krävs två årsmöten för att de ska gälla. Fika utlovas. Välkommen! (På kvällen framträder publikfavoriten Ewert Ljusberg på puben...)

Lördag den 29 mars blir det RELEASEFEST på puben för Skeboförfattarinnan Ingrid Boströms nya spänningsroman. Många överraskningar utlovas. Mer information kommer.

Onsdagen den 16 april kl. 19 tjuvstartar vi årets Sommarnattens toner med en musikkväll i Smedjan.
Vi får då besök av Uppsala Gossensemble, UGGE. Denna kvartett gjorde ju sådan enorm succé på puben i slutet av januari. Nu får vi ännu en chans att bli imponerade, och roade, av dessa skönsjungande herrar. 

Hälsningar ordförande Eva Rytterlund och Rolf Hedin.

OBS! ENDAST KONTANT BETALNING PÅ PUBEN 

Inga kommentarer: