NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

QUIZ och UGGE‏ samt lite till...

Quiz har vi hållt på med i mer än femton år. Det är en ständigt populär aktivitet.
Nu är det dags igen. Lördag 12 april öppnar vi portarna som vanligt kl. 20 och vi försöker komma igång vid halv nio.
Allt du behöver ha med dig är en tjuga och ett gott humör. I puben hittar du lätt några att bilda ett lag med. (Ni ska vara högst fyra i varje lag.) Sen kör vi igång. Vi har fyra olika teman, varav ett alltid är musik. Det handlar om frågesport om viktigt och oviktigt, stort och smått. Priser utlovas till de tre bästa lagen.
Välkommen!

Onsdagen den 16 april kl 19 har vi en konsert i Smedjan.
Vi ordnar denna kväll som en försmak till Sommarnattens toner, musikfestivalen som vi arrangerar varje sommar i Orangeriet.
Nu hälsar vi välkommen till Uppsala Gossensemble, UGGE. Denna kvartett gjorde stor succé i puben i januari. Vi bestämde då att denna skönsjungande grupp är värd en egen kväll. Med ljuva stämmor, mycket humor och charm kommer UGGE att glädja oss denna kväll.
120 kr kostar biljetten och den inkluderar kaffe/te med hembakat fikabröd.
Inget medlemskrav den här kvällen. 

Jag hoppas att vi ses! Rolf Hedin.

Jag vill bara påminna att biljetterna till
Elliot Murphy går som smör på nätet.... Så var med på noterna!


FOTOTÄVLING 
En uppmaning till alla medlemmar som gillar att fotografera! Skebobruks kulturförening fyller 30 år i slutet av 2015. Som en del av detta jubileum planerar vi att arrangera en fototävling för alla medlemmar våren 2015. Temat kommer att röra sig kring ( Skebobruks kulturförenings verksamhet)

Mer om detta med regler, bedömning, priser, jury och så vidare kommer att fastslås under året och presenteras framåt nästa årsskifte. Med detta sagt så vill vi uppmana er alla i god tid. Att redan från och med nu att ta en massa fina bilder så det finns mycket att välja på. Då blir det möjligt att få med bilder från alla årstider, händelser och olika evenemang i kulturföreningens regi.

Hälsningar Eva Rytterlund.

Inga kommentarer: