NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

God Jul & Gott Nytt År

Hej på er, året börjar lida mot sitt slut! 

Ett stort tack till alla medlemmar för era fantastiska insatser, stora som små. Tillsammans är vi helt oslagbara! Utan er blev det ingenting. Tänk att vi kan driva en så stor och bred verksamhet med enbart ideella insatser!

Det har som vanligt varit en hel del arbete men också massor med skoj.
Lite blandat från året som gått, uthyrningar av Smedjan, inspark för Sophiahemmets sjuksystrar, after ski, quiz, massor av artister, mera artister, hockey, fotboll, releasepartyn, vi har börjat ta betalt med kort, städdagar, gräsklippning, krattning, ljus- ljud, vår hemsida, program, artistbokningar, möten, planering, inhandling, bakning, grillning, ännu fler artister, uthyrning av sporthall, omhändertagande av sporthall, musikinsatser, sånginsatser, Ölrus och bärsärkagång, byloppis, Doug Seegers, midsommarfirande, skattjakt, Sommarnattens toner, utklädningsfest, mera sjuksystrar, syjunta, ljusvandring, julfest, mera artister, ungdomskvällar mm mm.

Doug Seegers , midsommarfirandet, Sommarnattens toner , lägren för Sophiahemmets 80 sjuksköterskestudenter är exempel på sådana evenemang som kräver en stor arbetsinsats från föreningens frivilliga.

Tack vare allt det ideella arbetet har dessa varit möjliga att genomföra.
Glöm inte alla artister som gästat puben, så många så jag hänvisar till vår hemsida skebobrukspub.blogspot.se där ni kan se alla evenemang under året som gått.

Hur lyckas vi? Kanske är drivkraften att vi har himla kul i Skebobruks Kulturförening.

Så passa gärna på att lösa nytt medlemskap för 2015 så ses vi och har det skoj nästa år också. Hör av dig om du vill vara med och hjälpa till med något, lovar att du inte blir ensam.

Slutligen så önskar jag er alla en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År
Eva Rytterlund ordförande i Skebobruks kulturförening

Inga kommentarer: