NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

Quiz, ny bokmarknad mm‏...

Efter en magisk lördagskväll då Sofia Karlsson, Lisa Rydberg och Mattias Perez förgyllde vår tillvaro, hade vi en väldigt lyckad ”Bokmarknad” på söndagen. Många kom med böcker, många handlade och fikade. Vi fick in nästan 3000 kr till föreningen.

Ny "Bokmarknad” 
Men eftersom vi fortfarande har massvis med böcker kvar så beslöt vi att ha en nu ny ”Bokmarknad” på lördag den 21 november kl. 13-15.

Men observera att vi inte tar emot fler böcker nu! Nu säljer vi bara.


Lördagen den 28 november är det QUIZ igen. 
Vår traditionella frågetävling i lag brukar vara oerhört populär. Fyra personer i varje lag. Fyra olika teman. 20 kr per deltagare. Fina priser. Jättekul. Man kan bilda lag i förväg eller bara hoppa med i något lag på plats. Välkommen! Vi öppnar kl. 20.00 och kör igång halv nio.

Julmiddag i Smedjan. 
Roslagens Matbolag erbjuder julinspirerad trerätters meny i Smedjan lördagen den 5 december. Endast ca 60 platser så det är först till kvarn som gäller.

 Förrätt: Roslagstapas. Tre sorters sill och två sorters lax, serveras med rökt majonnäs, prästostpaj samt picklad rödlök.
 Varmrätt: Helstekt Oxfilé serveras med en potatiskaka smaksatt med rökt sidfläsk och örter samt en mustig Sky med smak av jul.
 Efterrätt: Mjölkchokladterrine med en vit chokladcreme samt pepparkakssmul.

 Till middagen serveras även smör och bröd. Efter middagen bjuds det på underhållning.
 Pris 395:- inklusive välkomstdrink och kaffe på maten. Fullständiga rättigheter.
 Tid/plats: Smedjan lördag 5 decembar kl 19:00.
 OBS! All mat förbokas på: roslagensmatbolag@gmail.com senast den 23 november.
 Betalning sker på plats.

 Välkomna!

Inga kommentarer: