NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

Vi önskar god fortsättning på det nya året.

Vi önskar alla en god fortsättning på det nya året. 

I Skebo sitter vi inte och rullar tummarna. Hör här:
När Chip Taylor (ni vet han som skrev världshitten Wild thing) tidigare i år besökte Skebopuben för en konsert gick han med Leffe Östling över bron och stötte då ihop med några av flyktingbarnen som bor på Skebo Herrgård. Han blev djupt rörd över deras lekar och livsglöd och skrev en låt ”Refugee children”.
Se och lyssna! www.youtube.com/watch?v=B_QZUUHsHGc

Årets första musikarrangemang i Skebo äger rum i Smedjan, där vi bjuder på kammarmusik med Haga Duo. Söndagen den 17 januari kl. 17.00 får vi lyssna till bedårande vacker musik. Tänk att en gitarr och en flöjt räcker för att skapa magi! Biljetter à 150 kronor finns att köpa i Schebogrillen och via vår hemsida.

Välkommen till en konsert på temat ”Vinterkvällens toner”! I sommar firar ”Sommarnattens toner” 15-årsjubileum…

Vi kör också igång våra vanliga musikkvällar i puben. Lördagen den 23 januari blir en speciell afton. Då står ”A tribute to Tower of Power” på programmet. Det blir soul och funk för hela slanten med Roslagens musikerelit. Vi kommer att ha 15 musiker och sångare på scenen. (Vi får gå tillbaka till Skebobruks ukuleleorkester för att slå det. Nu är det också lite mer platskrävande instrument på scenen…)
120 kr kostar biljetten. Slå till! Biljetter och medlemskap för 2016 skaffas enklast på www.skebobrukspub.blogspot.com .

Välkommen till ett nytt musikår i Skebobruk! Snart kommer hela vårens program…

 Rolf

Inga kommentarer: