NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

"King of the blues" nu på lördag & Doug Seegers i sommar.

Nu på lördag 9/4 kommer en namnkunnig skara musiker till Skebobruk för att hylla blueslegenden B.B King i ett program med titeln "King of the blues".

Sångaren Claes Janson, en av landets främsta jazz- och bluesröster, har gästat Skebopuben tidigare. Första gången med pianisten Micke Skoglund, andra gången med nu avlidne Kjell Öhman. Båda gångerna var puben fullsatt. Den här gången kommer Claes Janson med Thomas Arnesen på gitarr, Björn Lundqvist på bas, pianisten Anders Forsberg samt trummisen Kjell Gustavsson.
Arnesen har ju sitt eget bluesband, men har också spelat med Claes Janson i Good Morning Blues. Han har gästat Skebopuben i olika konstellationer tidigare.
Det har även Björn Lundqvist, normalt basist i Yonder, men också en flitigt engagerad musiker i många sammanhang.
Ja, Kjell Gustavsson har även han spelat i Skebo. Nu är han kanske mest omtalad som trummis i Peter Carlsson och Blå Grodorna, men han har också sitt eget "storband" med inriktning på rythm&blues.
Så den enda nykomlingen är Anders Forsberg på piano, som här vikarierar för hammondvirituosen Andreas Hellqvist.
"King of the blues" var planerat för hösten, men i och med att Skebopuben fick återbud från engelska Danny and the Champions of the World så blev detta evenemang tidigarelagt.

Spelningen börjar ca. kl. 21.00 Och det kostar bara 150 kronor.
Vi garanterar god kvalitet.
Välkommen!


PS. Vi kan redan nu meddela att Doug Seegers även i år smygstartar sin svenska sommarturné hos oss. Tre kvällar i rad så allt är som vanligt.

Ni kan köpa biljetter redan nu! OBS endast via TICKSTER, klicka nedanstående länkar.
(detta gäller bara för Dougs konserter) sen kör vi på som vanligt igen....

31/5 Tisdag Skebopuben, Skebobruk 
1/6 Onsdag Skebopuben, Skebobruk


Men! Medlemskravet kvarstår + 120 kr om du inte redan är medlem ska du lösa lösa sådant antingen i Schebogrillen eller här på hemsidan

 Även här är ni hjärtligt välkomna!

Inga kommentarer: