NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

JUMP 4 JOY samt möte om bokcirkel

SKEBOBRUKS KULTURFÖRENING PRESENTERAR
JUMP 4 JOY

Pubåret började med sedvanlig QUIZ, ett populärt inslag som alltid lockar många deltagare. Nu går vi vidare med årets första musikkväll, lördag 28 januari kl. 21:00.

JUMP 4 JOY är Stampens husband, ett boogie-woogieband med hela världen som arena. Vi har haft gruppen här vid flera tillfällen och det har alltid varit stor succé.
Dels för den höga musikaliska kvalitén, men inte minst för att de alltid ger järnet med mycket humor. Så kom och njut! Du lär inte bli besviken.

Biljett à 150 kr kan du köpa HÄR. Glöm inte att det är ett nytt år, vilket kräver nytt medlemskort à 120 kr. Biljett och medlemskap kan också fixas i Schebogrillen, där det för övrigt går att inhandla smaskiga hamburgare och annat.

Måndag den 23 januari kl. 19 är det ett möte för alla som är intresserade av att delta i föreningens kommande bokcirkel. Vi träffas för att diskutera upplägget. ABF är med och stöttar. Vi ses i puben!

Snart kommer hela vårens program. Redan tidigare har vi propagerat för Lisa Lystam Family Band som kommer hit lördagen den 11 februari. Biljetter finns redan till salu. Tyvärr kommer inte Micke Fall, utsedd till världens bäste munspelare. Han har hoppat av. Men Lisa Lystams band är fortfarande det hetaste på den svenska bluesscenen.

Inga kommentarer: