NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

Classic Klezmer Trio

Först upprepar vi ett tidigare meddelande. Den inplanerade spelningen med Putte Snitt Band den 12 augusti är inställd och borttagen från bokningen. Orsaken är att Putte drabbats av synproblem.

Nu till något trevligare:

Skebobruks Kulturförening har ett nära samarbete med Orangeriet i Skebobruk. Nu är det dags för en mycket spännande upplevelse, nämligen en konsert med Stahlhammer Classic Klezmer Trio. Lördagen den 19 augusti kl. 15.00 är det som gäller.

Trion består av Isabel Blommé, cello, Sergei Teleshev, dragspel och Semmy Stahlhammer, violin (fd. förste violinist och konsertmästare på Kungliga operan i Stockholm). Trion har spelat tillsammans sedan 2009 på åtskilliga festivaler, kammarmusikföreningar, kyrkor, synagogor och cirkustält. De har turnerat i USA, Kanada och Makedonien och har också varit Ingmar Bergmanstipendiater samt spelat i SR och SVT. Semmy spelade även på lysningen i slottskyrkan för prins Carl Philip och Sofia Hellqvist den 17 maj 2015.

Biljetter finns att köpa i Turistbyrån i Norrtälje www.roslagen.se och vid entrén för 150 kr.

Nästa musikupplevelse i Skebopuben är den 26 augusti, då vi gästas av Tibble Transsibiriska. Boka redan nu på skebobrukspub.blogspot.com

Inga kommentarer: