NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

HOODOO Duo lördag 23 sept.

Vi firar att Finland fyller 100 år med finska bluesbandet HOODOO Duo med Olli Ontrosen och Niko Riipan.

Detta är en sann elektrisk jukejoint blues duo med råa ljud och atmosfär.
Musiken som denna duo spelar är baserad på traditionell Mississippi jukejoint blues.
Olli och Niko kommer att framföra välvalda omslag från Louisiana Red and Howlin Wolf bara för att nämna ett par.

Samarbetet mellan Olli och Niko har börjat sedan tiden med finska bandet "Wentus Blues Band". Niko har varit WBBs ledande gitarrist i trettio år och under den här tiden har han spelat med Phil Guy, Mick Taylor, Louisiana Red och Eddie Kirkland. Internationellt välkända WBB har turnerat över hela Europa och även Kanada, Indien och Nepal.
Olli har turnerat internationellt med många bluesartister sedan 2001. Han började sin karriär med Otis Grand i Storbritannien och har också spelat med Bobby Parker, Deitra Farr och Sean Carney. Hans senaste jobb var med amerikansk topp blues namn Candye Kane tills hon gick bort 2016.
Olli och Niko långa internationella musikkarriär är nyckeln till deras framgång. De spelar med sin egen stil med en vridning av ursprungliga och moderna blues-stilar. Det här är något som du inte vill missa! Det här är rootsmusik från Finlands centrala Österbotten!
Mer info på olliontronen.com/hoodoo-duo

För 120 kr får du vara med och uppleva HOODOO Duo . Vi öppnar kl. 20.00 och musiken börjar kl. 21.00. Biljett och medlemskap fixar du HÄR.
Välkomna!

Inga kommentarer: