NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

Elvis-hyllning med Kent Wennman Rockabilly Kvartett

Skebopuben vill hylla Elvis Presley och hans musik genom att presentera "Elvisexperten" Kent Wennman och hans band för en helkväll. Lördag 18 november kl. 21.
Biljett à 150 kr köper du enklast HÄR!

Ja, det är inte klokt! Det är 40 år sedan Elvis Presley gick bort. Vi vill hedra minnet av Elvis och hans musikaliska gärning med en Elviskväll där musiken står i fokus. Vi firar världens största artist tillsammans med Kent Wennman Rockabilly Kvartett, denna kväll utökad med Nicke Widén på Pedal Steel Guitar och banjo.

Wennman har i 15 års tid hyllat Elvis, bl a med sin föreställning Elvis i Parksnäckan (Uppsala) som år efter år slagit publikrekord. Kent har också haft egna radioprogram om Elvis i Sveriges Radio och brukar kallas Uppsalas största Elviskännare.

Det blir en helkväll med svängiga och energiska Elvislåtar framförda med självdistans, humor, passion och kärlek, kryddat med en och annan anekdot. Alltså inga trikåer eller löspolisonger, bara en massa fantastisk musik! Dansant, energisk rockabilly, smäktande country, rå blues, finstämd gospel och givetvis en massa Rock & Roll. Men tro inte att det blir en förutsägbar Greatest Hits Show. Här blandas hits med bortglömda pärlor.

Kent Wennman har kallats Uppsalas kulturhjälte och är eldsjälen bakom Kulturoasen.
Mer info: www.elvisgala.se 

Vi passar också på att påminna om nästa veckas spelning: Jetbone från Sundsvall, ett rockband det slår gnistor om. 25/11 kl. 21. 150 kr. Boka nu!

Du är alltid välkommen till Skebopuben!Inga kommentarer: