Vänföreningen Sommarnattens toner

Vänföreningen Sommarnattens toner

Vill du vara med och stötta musikfestivalen Sommarnattens toner, få information om program och möjlighet att köpa biljetter på förhand? Välkommen till Vänföreningen!

I år bjuder Sommarnattens toner på ett fantastiskt program med Sveriges nya stjärnskott David Huang vid flygeln, den hyllande duon Lise & Gertrud, Frankrikes mästartrumpetare Romain Leleu, operapärlor ur Trollflöjten med Elin Rombo och Carl Ackerfeldt, klezmer från Paris med flera. Konserterna hålls 20–22 juli i Orangeriet i Skebobruk.

Blir du medlem före den 1 mars får du information om årets fullständiga program och förtur till biljettförsäljningen. Du får även ett vänbrev fyra gånger om året, om festivalen och Orangeriets övriga evenemang.

Medlem blir du enkelt genom att betala medlemsavgiften á 100 kr per år, till föreningens plusgiro 192839-9 eller swisha till 123 607 15 67. Glöm inte att ange namn och e-postadress! Du kan också ge bort ett medlemskap som gåva.

För Sommarnattens toner är publiken central och en ovärderlig källa till inspiration och utveckling. Vi hoppas på många vänner och önskar dig varmt välkommen att stötta oss!

Musikaliska hälsningar från arrangörerna för Sommarnattens toner,

Ann-Marie Tung Hermelin


Sommarnattens toner är en fransksvensk musikfestival som årligen äger rum i Roslagen. Konstnärlig ledare och initiativtagare till festivalen är den svenske kompositören David Lampel. Sedan 2012 anordnas festivalen av Skebobruks kulturförening och består av sex unika konserter, under tre dagar i juli. Festivalen hålls i Orangeriet, som i dag är privatbostad och kulturscen.

Inga kommentarer: