Quiz på gång - och mycket annat!

Hej alla medlemmar och andra intresserade!
Nu är årsmötet avklarat och vi blickar framåt mot vårens kommande programpunkter.

Först ut är Quiz-afton lördagen den 7 april. Som de flesta vet vid det här laget tillhör dessa frågesporter våra populäraste aktiviteter, år efter år.
Vi tävlar i lag om max fyra deltagare. Man kan bilda ett lag redan i förväg eller också hoppar man med i något lag på plats. Det kostar 20 kr per deltagare och de bästa lagen får fina priser. Vi öppnar kl. 20 och quizen börjar kl. 20.30.

Två veckor senare, lördagen den 21 april kl. 21, har vi den stora glädjen att kunna presentera det Kanadensiska stjärnskottet Jerry Leger & The Situation. Hyllad av många, bland annat av Ron Sexsmith som kallar Jerry Leger en av de bästa låtskrivarna som finns. Missa inte detta! Endast 150 kr.
Redan nu vill vi flagga för:
5 maj spelar Steelmill Band återigen på puben. 120 kr.
19 maj har vi städdag med start kl. 10.00. Vi ska städa puben, Smedjan och tomten kring Gjuteriet.
26 maj spelar den fantastiske kontrabasisten Sebastien Dubé folkmusik tillsammans med Simon Nyberg. 150 kr.
9 juni kommer så den otroligt hajpade duon Good Harvest, efter fenomenala framgångar det senaste året. 195 kr.
Och snart släpper vi biljetterna till Södra Bergens Balalaikor, som gästar Skebobruk med en spelning i Orangeriet söndagen den 17 juni kl. 15.

Mycket att se fram emot med andra ord...
Rolf



PS. Just när jag sitter och skriver detta, nås vi av medelandet att Jerry Williams avlidit. Ännu en av våra gäster som lämnat oss för alltid. Han spelade aldrig på vår scen, men kom på besök på sin hoj för att lyssna på Linda Gail Lewis för ett antal år sedan. Frid!

Inga kommentarer: