NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

Annika Fehling Trio

Vi fortsätter att presentera fina artister med angelägen musik för våra medlemmar. 

Nu närmast väntar Annika Fehling Trio lördagen den 9 mars kl. 21.
Som vanligt öppnar vi kl. 20. Inträde kostar 150 kr och du bokar din biljett HÄR. 
På samma ställe kan du också se till att du är medlem. Hjärtligt välkommen!

Som du kanske noterat har vi börjat servera "riktig" mat i puben. Detta har mottagits mycket väl av publiken. Testa gärna! Mellan kl. 20 och 21, alltså innan spelningen, kan man t.ex äta en förrätt (Minipizza med skinka och ost) à 60 kr och/eller en huvudrätt (Mild currygryta med potatis och squash) à 120 kr. Förhandsboka mat senast den 6 mars till lind.lilian@yahoo.se 
Betalar gör du i entrén.

Annika Fehling Trio är en konstellation som består av Annika Fehling, sång och gitarr, Christer Jonasson, gitarrer och lapsteel, och Robert Wahlström, slagverk. Alla tre är välrenommerade och etablerade musiker och kompositörer, med CD-utgivningar, turnéer, och konserter i Norden, Europa, USA och Indien. Gruppen bor och verkar också på Gotland i Sverige.
AFT har precis utgett sin första gemensamma CD/Vinyl på skivbolaget Rootsy,  "AFT - In the Universe"
Stark scennärvaro, en rik musikalisk upplevelse med mycket rytm till Annikas kosmiska texter och musik, och ljus och innerlighet flödande från musiken, gör konserterna magiska och oförglömliga.

Annika Fehling, artist, kompositör, sångerska, låtskrivare, med 12  soloCDs utgivna, och otaliga turnéer bakom sig, i USA, Europa, Grönland, Skandinavien. Även del av gruppen Glimra. Komponerar även teatermusik (Unga Roma) och driver Visbyfestivalen och Living Room.

Christer Jonasson, gitarrer och sång. Legendarisk gitarrist, munspelare, låtskrivare och sångare. Ett förflutet i Fria ProTeatern, en av medlemmarna i "supergruppen"  FJK, men förutom det gänget har han även jobbat tillsammans med bl. a. Kjell Höglund, Christine Hellqvist, Mikael Samuelsson, Maria Blom, Christer Lyssarides.
Robert Wahlström, Slagverkare, producent och kompositör. Nyligen samarbetat med Bauler i Indien, skrivit filmmusik samt teatermusik (Romateatern och Unga Roma). I trion är han pulsen i musiken och vi får se och höra honom på slagverk.


Videos:
Greenland:  https://youtu.be/LC7oLQABGFM
Dark City Alone:  https://youtu.be/alM7wZGsRNA

Youtubeclips:
https://youtu.be/p1oi6od0fNs
https://youtu.be/861tL9WrjVY
https://youtu.be/BO1OGQGM7iM

Inga kommentarer: