NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

Halm, Orangeriet och Contact

Efter högsommarens stora aktiviteter med Midsommarfirande och festivalarbete med Sommarnattens toner, kavlar vi nu upp ärmarna och drar igång augusti månads begivenheter i Skebobruk.

Först ut, lördagen den 17 augusti kl. 21, är Umeåbandet HALM. 
Det är ett country/americanaband som startades 2009 av Johanna Sandgren (banjo och sång), Lisa Johansson (gitarr, piano, mandolin och sång) och Maja Lundgren (ståbas och sång). De har sedan med hjälp av William Eriksson (elgitarr) och trummisen Gustav Nestander utvecklat sin countryinfluerade musik, vilket lett till skivkontrakt och flera TV-framträdanden.
Missa inte detta duktiga och svängiga band! Inträde endast 150 kr. förköp via: www.skebobrukspub.blogspot.com

Dagen efter, söndagen den 18 augusti kl. 15.00, spelar Titus Oxenstierna och Delphi Glenn soul, jazz, house och poplåtar i Orangeriet i Skebo. En annorlunda intim konsert för det facila priset 80 kr. www.roslagen.se

Lördagen 31 augusti kommer en av årets stora satsningar: CONTACT. Det kultförklarade bandet, som gjorde braksuccé med bl. a Hon kom över mon i det tidiga 70-talet, har återuppstått! Och bandet, med de flesta originalmedlemmarna, kommer till Skebopuben! Är det inte fantastiskt???
Skynda att boka! 275 kr för att få uppleva den svenska folkrockens allra bästa låtar.
Biljetter via www.skebobrukspub.blogspot.com eller i Turistbyrån.
Välkommen till Skebobruk! Det är där det händer.

Inga kommentarer: