Fortsatt stängt på Skebopuben

Skebobruks kulturförening höll sitt ordinarie årsmöte lördagen den 4 april.
Drygt 20 medlemmar var närvarande. Mötet hölls utomhus i solsken. Fast lite kallt var det. Vi satt glest och vi genomförde mötet på ett säkert och korrekt, men mycket snabbt sätt. Verksamhetsberättelsen och den ekonomiska rapporten mötte inga invändningar. Styrelsen beviljades, på revisorns anmodan, full ansvarsfrihet. Styrelsen är oförändrad. En verksamhetsplan antogs.

På det efterföljande konstituerande styrelsemötet beslöts att puben hålls stängd för all verksamhet i ytterligare en månad. Därefter tar styrelsen ett nytt beslut, efter då gällande förutsättningar. Detta innebär att följande två spelningar är inställda:
Den 18 april Max Lorentz
Den 2 maj Povels Naturbarn
Redan bokade biljetter återbetalas.
Styrelsen ber att få återkomma med fortlöpande information.


Coronakrisen för med sig många negativa konsekvenser. En är att Skebopubens "hovleverantör" av öl, Skebo Bruksbryggeri, dessvärre missar många av sina leveransställen. Snacka om öltapp!
Vi kan ganska enkelt stödja vår lokala producent genom att handla Skebo Bruksbryggeris goda hantverksöl på något av Systembolagen i Roslagen eller via beställningssortimentet. Gör gärna det! Några tips på bifogad bild!

Vänliga hälsningar
Styrelsen genom Rolf Hedin, ordförande

Inga kommentarer: