Skebopuben stänger igen!

Hej alla Skebopubens vänner!
Igår kväll hade styrelsen för Skebobruks kulturförening möte. Där beslöts enhälligt att hålla puben stängd igen med omedelbar verkan. Beslutet gäller till att börja med året ut. Detta på grund av den alarmerande smittspridningen i landet.

Detta innebär att det inte blir någon bypub mer i år och heller ingen spelning med Kent Wennmans Rockabilly Kvartett den 28 november. Alla som köpt biljetter kommer att kontaktas av Visit Roslagen och få pengarna tillbaka.

Detta är givetvis tråkigt, men för oss i styrelsen var beslutet oundvikligt.

Vi återöppnade som bekant med en bypub den 17 oktober och det förlöpte väl. Likaså blev det en trevlig musikkväll med Atomic Frank den 31 oktober. Vi hade vidtagit alla tänkbara och otänkbara säkerhetsåtgärder och både personal och publik skötte sig väl.

Men det skenande smittspridningen gör att vi måste pausa verksamheten igen.
Vi utgår från att alla förstår och respekterar beslutet.

Förhoppningsvis ska vi kunna genomföra den traditionella ljusvandringen den 12 december. Vi ber att få återkomma om den.

Till sist: När du får gratistidningen Roslagen Runt nästa gång kommer du att hitta en artikel om Skebopuben. Den skrevs för ett par veckor sedan, när vi just öppnat igen efter sju månaders stängning, och trycktes i morse. Där finns flera saker som nu är inaktuella. Tidningen kommer att införa rättelse på sin Facebooksida.

Med vänliga hälsningar och hopp om att vi snart ska kunna öppna igen
Rolf Hedin, ordförande

Inga kommentarer: