Julhälsning och nytt program

 


Vi kan nu blicka tillbaka på ännu ett år präglat av pandemin. Många inställda aktiviteter har det varit, men också flera glädjefulla saker. En festival fick vi ställa in, men vi skapade ett alternativ, Skebobruks Musikfestival. Vår förenings midsommarfirande blev inte av, men vi genomförde en trevlig ljusvandring i samarbete med Museiföreningen. I somras genomförde vi Bokens dag. Och under hösten har vi haft både musikkvällar och bypub.

Under jul- och nyårshelgerna tar vi som vanligt en välbehövlig paus. Men sen hoppas vi kunna komma igen med både musikspelningar och våra gemytliga bypubkvällar. Vi kan utgå ifrån att vi på olika sätt måste förhålla oss till pandemin även under 2022. Exakt hur ber vi att få återkomma till. Men vi presenterar vårens program och hoppas att ni hittar något intressant.

En medlemsavgift är en utmärkt julklapp. 120 kr för hela kalenderåret är ett fynd. (För ungdomar under 18 år kostar det förresten endast 20 kr!) En annan bra julklapp är en biljett till någon av musikkvällarna. Allt går att boka via vår hemsida.

Vi ber att få önska alla en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

Inga kommentarer: