Hej
Hej!
Hög tid att uppdatera kommande aktiviteter i Skebobruk:
Söndag 28 april
Städdag i puben och på Gjuteriets tomt. Alla är välkomna och hjälpa till och göra vår fina pub vårfin. Samling kl. 10 i puben. Föreningen bjuder på korv och dricka.
Lördag 4 maj
Bypub. Allt mer populär verksamhet. Kom och träffa trevligt folk över en skeboöl eller ett glas vin eller bubbel. Det finns alltid alkoholfria alternativ. Öppet från 19.00 till 22.00.
Lördag 11 maj
Ölprovning i Skebopuben kl. 13-16. Bryggaren Patrik Groth från Skebo Bruksbryggeri visar runt besökarna på en guidad tur i bryggeriet innan vi övergår till en provning av tre olika sorters skeboöl med charkuterier. Efter provningen går det bra att köpa öl på Skebopuben som vanligt. Boka plats på hemsidan!
Lördag 18 maj
Byloppis i Skebo kl. 11.00-15.00. En hel del familjer har anmält intresse att ha öppet hemma hos sig, medan andra kommer att ha bord utanför Skebopuben/Smedjan. Kulturföreningen kommer att servera fika i puben, där toalett också finns. Håll utkik efter aktuell information när vi närmar oss.
Lördag 18-19 maj
Konstutställning i Orangeriet i Skebobruk. Göran Wiik ställer ut akvareller på temat Färg och Form. Öppet kl. 13-18. Hjärtligt välkomna
Lördag 18 maj
Folkbus spelar folk- och världsmusik på Skebopuben kl. 20. Insläpp kl. 19. Kom och njut av spännande toner från jordens alla hörn med Kaj Magnusson (känd från RAA), Janne Hedenmo (känd från MarlonBrando) samt riksspelkvinnan och klassisk violinisten i Radiosymfonikerna Maria Hulthén. Vi ser fram emot en toppen kväll. Inträde 180 kr. Boka biljett på hemsidan!
Köket erbjuder följande meny:
Huvudrätt: Varmrökt lax toppad med vispad chevrecreme. Serveras med ljummen färskpotatissallad och somrig jordgubbssalsa, 150 kr.
Huvudrätt: Varmrökt lax toppad med vispad chevrecreme. Serveras med ljummen färskpotatissallad och somrig jordgubbssalsa, 150 kr.
Efterrätt: BUSig äppelpaj med vaniljsås, 75 kr.
Mat bokas på hemsidan senast onsdag 15/5. Matgäster är välkomna redan kl. 18.30.
Välkommen till Skebopuben!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar