NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

EXTRA! LARKIN POE lördag 5 nov!

Nu på lördag 5 nov kl. 21.00 har vi åter besök av Larkin Poe, de unga systrarna Megan och Rebecca Lovell.

De har turnerat med Elvis Costello runt om i Europa en tid men har nu ett avbrott och ska då göra några egna spelningar i Sverige. Men nu på lördag uteblev deras spelning i Örebro så vi i Skebo fick frågan och tackade givetvis JA! Lyssna! LARKIN POE - LONG HARD FALL & kolla även larkinpoe.com

När Larkin Poe var här i fjol var jag där och dom är helt fantastiska, ni ska inte bara missa dessa tjejer. Biljetterna är släppta och kostar 120 kr. Finns att förköpa på DinX i Skebo.

Välkommen! Bengt Lundberg

Nedanstående recension i Sydsvenskan 2010.

”Gruppnamnet är taget efter farfarsfarfarsfar; musiken är fräsch, nyskriven bluegrasspop. Systrarna Rebecca och Megan Lovell (tidigare i Lovell Sisters) är vassa på mandolin respektive dobro och Rebecca har dessutom en fräck röst, inte stor, men mycket snärtig och med både ”falsett” och ett kul, knarrigt lågt läge. Musiken svänger, i dubbel bemärkelse, mellan nästan ren akustisk bluegrass och melodiös rock med gospeltouch, piano och elgitarr och Lovells blandar gärna. Systrarna är drivna låtskrivare och skriver hör- och läsvärda texter med känsla för humor, ironi, relationer och mänskliga svagheter”

Inga kommentarer: