NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

Julklappstips med mera‏

Hej! Här kommer några goda tips från Skebobruks Kulturförening:

1. Sånggruppen MICA från vårt närområde framträder i puben nu på lördag den 26 november kl. 21. Den här "mini-kören" består av Monica Lörhammer, Ingrid Lundén, Cicci Krafft och Ann-Marie Edehamn. Med sig på scenen har de pianisten Hans Larsson och trumpetaren Nils-Göran Holstein. Det kommer att bli en spännande blandning av á cappella, instrumentalt och kör+komp. Schlager, pop, jazz och mer traditionell körmusik. 80 kr kostar det och vi är rätt så säkra på att det kommer att finnas biljetter kvar i entrén för den som inte hunnit skaffa sig en förköpsbiljett.

2. Filmkväll i puben onsdagen den 7 december. Gratis! Vilken film? Överraskning...

3. Lördagen den 10 december spelar den finska gruppen WENTUS BLUES BAND hos oss. Många kännare håller dem för att vara ett av Europas allra bästa bluesband. För ynka 120 kr kan du se dem och själv göra din bedömning. På måndag släpper vi biljetterna. Skynda till Macken!

4. Inom kort kommer du att kunna inhandla årets julklapp i Macken i Skebo! Nej, inte den där matkassen som handeln utsåg till årets julklapp. Vi har fixat ett "sponsorsmedlemskort" till Kulturföreningen. För 300 kr kan du ge bort ett medlemsskap för 2012 inklusive 2 valfria entréer. Exakt hur det fungerar finns beskrivet i ett medföljande brev. Vi hoppas ha det klart om en vecka eller så. Man kan naturligtvis ge bort ett vanligt medlemskort också...

5. I dagarna får andelsägarna i nu nedlagda Skebo Handel Ekonomisk Förening ett brev om utbetalning av sina andelspengar. Skebobruks Kulturförening har 15 andelar. Det blir ett välkommet tillskott till kassan och kanske en möjlighet att snart amortera av lite på det miljonlån som vi tog i samband med skapandet av Smedjan. Alla andelsägare erbjuds också alternativet att efterskänka värdet av sin andel till Skebobruks Kulturförening eller Skebobruks Museiförening. Vi hoppas självfallet att även detta ska kunna ge några välbehövliga slantar till vår förening.

6. Adventskaffe i Smedjan med Skebopromenad för dem som anmält sig. Samling för promenad söndag 27 nov kl. 13, fika en timme senare.

7. Till sist: Det kommer snart ytterligare trevliga överraskningar. Så håll ögonen öppna!

Vänliga hälsningar
Rolf

Inga kommentarer: