NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

Friteatern ger "Direktsänt"

4/10 Friteatern ger ”Direktsänt”. OBS! Fredag kl. 20

Vi har glädjen att åter kunna hälsa Friteatern välkomna till Skebo. Den här gången ges ”Direktsänt”, en pjäs som bjuder på många skratt och överraskningar. Medverkande skådespelare är Anders Brunskog, Susanne Olofsson och Mats Nolemo. Mer info på www.friteatern.se 

Det kommer att finnas kaffe med tilltugg att köpa i pausen.
Inget medlemskrav denna gång alla hjärtligt välkomna.
Biljetten kostar 150 kr. den kan du köpa i entrén eller via nätet på vår hemsida.

Teatern visas i "Smedjan" i samma hus som Skebopuben.

OBS ENDAST KONTANT BETALNING PÅ PLATS.

" Detta är vår nya produktion som innehåller både tänkvärdheter och komik i sann Friteatern-anda. En teaterföreställning som handlar om radiojournalisten Robert som en gång i veckan leder ett populärt radioprogram, "Avspänd kväll med Robert Rönning", musik, småprat, intervjuer och tävlingar via telefon eller direkt i studion. 
Kvällen vi möter honom tar han just sin plats framför publiken där han rutinerat och lättsamt fångar lyssnare och studiopublik. En vanlig dag på jobbet tycker Robert Rönning men… En liten stund senare, förändras plötsligt förutsättningarna. Två personer, vars liv på olika sätt har förändrats av ett reportage som han tidigare gjort under sin karriär som journalist, ställer honom plötsligt mot väggen. Och som om detta inte skulle vara nog börjar det mesta krångla. Färgstarka figurer ringer till programmet. Folk kliver rakt in i sändningen och framför sina ärenden. Det blir roliga, drastiska och ibland allvarliga samtal som lyssnarna och publiken gläds åt... eller förfäras över. En pjäs om sanningar och lögner, mod och feghet och… kärlek, kanske? "

Inga kommentarer: