NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

The Ballroom Band och Linda Ström 2/11

The Ballroom Band och Linda Ström
från Cookies n Beans släpper singeln ”Hard Times” 1 Nov.
”Hard times” är inspelad i Skebobruk under en magisk Septembervecka i fjol.
The Ballroom Band hyrde den gamla Smedjan och satte upp en studio för att göra bandets tredje fullängdsalbum. Att Linda skulle sjunga på spåret var en ren händelse, Fröken Ström var på plats för att vara hemlig gäst på bandets spelning i Skebobrukspuben.

Klicka här kolla denna länk på youtube

”När vi insåg att vi hade 20 min över och Linda på plats så bad vi henne lyssna en gång på låten och sen spelade vi in direkt, resultatet blev långt över förväntan, kom ihåg att vi i bandet rös av välbehag och gjorde själsliga High-five med varann när Linda gick in sjöng som bara hon kan, och satte det på en tagning!” säger Martin Frontman sångare i The Ballroom Band. Hard Times är ett klockrent relationsdrama innehållande både hopp och förtvivlan och soundet är som vanligt alternativ Folk n Country. Albumet kommer släppas under våren 2014.

Live 1-2 Nov 
För att fira detta så spelar Bandet och Linda två exklusiva spelningar 1 Nov på Mosebacke i Stockholm och 2 Nov på Skebobrukspuben.

Nya låtarna Live för första gången
Resten av albumet kommer nästa år och bandet kommer prova de nya låtarna för första gången under dessa dagar. Alla gäster erbjuds också att förbeställa The Ballroom Bands skiva och få den signerad och hemskickad när den är klar!

Mer info på www.theballroomband.com   www.facebook.com/THEBALLROOMBAND

PS. Detta är ett så bra och kul band det ska ni INTE missa. Välkomna / Bengan

Inga kommentarer: