NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

FAGERVALL BJÖRKENVALL

Markus Fagervall och Tony Björkenvall 

Idol-vinnaren från 2006 Markus Fagervall har slagit sig ihop med sångaren i Willy Clay Band Tony Björkenvall. Norrländsk kvalitet med en dragning åt Simon & Garfunkel.
120 kr kostar det, du kan förköpa här på sidan eller i Schebogrillen. Överblivna biljetter säljs i entrén.
OBS glöm inte medlemskapet.


Så här skriver Markus och Tony om sig själva på Facebook

Skepsism och kritiskt tänkande till den maskinella miljön av känslor, yta och kulisser, som vi båda befunnit oss i, gör att vi dras till varandra. Vår sanning, hjärtats slag och landskapen som format oss är det som verkligen utgör kärnan av detta möte. Tystnaden, verklighetens ljud och orden ljuder till sena timmen blandat av skratt och allvar, inget framför eller bakom utan just nu. Det är det FAGERVALL BJÖRKENVALL står för. Lyssna, stanna upp, Skratta, Gråt, Det är OK! 

Våra vägar möttes av ro och kärlek, det mest självklaraste steget för oss båda blev att lyssna till musikens kall. Vi tror på musik som är skapad utan förklädnad och etiketter, det finns inget rätt eller fel. Det vi känner i hjärtat är det som ljuder ur oss, det är musikens makt. Det här är vår verklighet i toner, utan filter och utan prestige. Kom och lyssna när två vuxna barn från en gruvstad öppnar upp bröstet för att delge sina innersta känslor...

Hjärtligt välkomna!

PS. På lördag kan ni tjyvkika på vår nya ombyggnation, bara det kan vara
värt ett besök.

Inga kommentarer: