NYHET! Följ oss via vårat "NYHETSBREV" Anmäl din e-post här!

Irländskt med Tullamore Brothers

Lördagen 21 mars Irländskt med Tullamore Brothers 

I anslutning till St Patrick’s Day ska vi naturligtvis bjuda på en irländsk kväll. Tullamore Brothers från Örebro gjorde succé i fjol och återkommer nu. Spelglädje och hög stämning utlovas.
Mer info på: tullamorebrothers.se 
Vi öppnar kl.20.00 och uppträdandet börjar ca: 21.00. Du kan förköpa biljetten här på hemsidan eller i Schebogrillen. och den kostar 120 kr.
PS glöm inte medlemskap om du inte redan har.The Tullamore Brothers bildades 1988 i Örebro av Ollie och Tommie Tullamore. Bandet har under åren spelat över hela landet samt uppträtt i nationell radio och tv. Under våren 2013 har Tommie lämnat bandet för andra musikaliska äventyr, så dagens Tullamore Brothers är: Ollie, Little Malt, Thomas, Cajsa samt Simon, som är med sedan april 2013. Tullamore Brothers sjunger och spelar traditionell irländsk musik med hjärta och ”full fart framåt”. Med fem röster, Ollie på leadsong och akustisk gitarr, Little Malt hanterar den irländska bouzokin, Thomas spelar alla sorters irländska flöjter / whistles, munspel, durspel med mera, Cajsa på fiol och stämsång, samt Simon på mandolin, 4- och 5-strängad banjo, 12-strängad gitarr. Ballader och "pubsongs", jigs, reels, polkor med mera samt massor av energi – det är The Tullamore Brothers.

Se smakprov från Youtube. Dom sjunger ”traditional irish music” - bara för att dom älskar det! Sláinte and Welcome!


PS. Skebobruks Museiförening kallar till årsmöte i Smedjan lördagen 21/3 kl. 11.00
Se mer info på deras hemsida skebobruksmuseum.se/

Inga kommentarer: